Duphaston
-
Dziewczyny mam straszny problem a gin nie odbiera. Od 16 dc miałam brać duphaston 2×1 do 26 dc. Dziś 19 dc a ja dostałam okres 8 dni za wczesnie... do tego mam bol głowy dzisiaj taki ze wiszę nad wc. I największy problem jest taki ze od 2 dnia cyklu miałam brać clo... co ja mam teraz robić?Brychta
-
nick nieaktualnyBrychra wrote:Dziewczyny mam straszny problem a gin nie odbiera. Od 16 dc miałam brać duphaston 2×1 do 26 dc. Dziś 19 dc a ja dostałam okres 8 dni za wczesnie... do tego mam bol głowy dzisiaj taki ze wiszę nad wc. I największy problem jest taki ze od 2 dnia cyklu miałam brać clo... co ja mam teraz robić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 22:07
-
I to od 2 dnia cyklu przez 5 dni 2×1... to mnie teraz zastrzeliłas. Odpuszczę ten cykl. I zacznę od nowego. A dupka to już chyba brać nie będę bo nie wydłuża mi cykli bo okres jak w zegarku przychodzi..24 dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 22:36
Brychta -
nick nieaktualnyBrychra wrote:I to od 2 dnia cyklu przez 5 dni 2×1... to mnie teraz zastrzeliłas. Odpuszczę ten cykl. I zacznę od nowego. A dupka to już chyba brać nie będę bo nie wydłuża mi cykli bo okres jak w zegarku przychodzi..24 dnia
-
Dziewczyny czy któraś z Was ma do odstąpienia duphaston albo luteine? Jestem w 8 tygodniu ciazy . Dzisiaj zauważyłam niepojace plamienie....niestety mieszkam w Uk i tutaj do.12 tyg cyklu nie pomagają utrzymać ciazy Mam nadzieję,że to nic poważnego,ale chciałabym w razie czego mieć coś gdybym potrzebowała:(
-
karola391 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was ma do odstąpienia duphaston albo luteine? Jestem w 8 tygodniu ciazy . Dzisiaj zauważyłam niepojace plamienie....niestety mieszkam w Uk i tutaj do.12 tyg cyklu nie pomagają utrzymać ciazy Mam nadzieję,że to nic poważnego,ale chciałabym w razie czego mieć coś gdybym potrzebowała:(
-
Ja również mam parę opakowań do odsprzedania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 07:27
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -