X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Dziwne pytanie
Odpowiedz

Dziwne pytanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ladybug7687 Koleżanka

Wysłany: 11 kwietnia 2024, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytuj  /   Edytuj   /  Zgłoś

Hej dziewczyny. Zarodek nie urósł. Serca nie widać. W środę mam dostać tabletki.
    Mam dziwne pytanie w weekend mam wesele, czy mogę wypić jednego/dwa drinka?

Marta.R. lubi tę wiadomość

• Tyśka36 Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2024, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej a może się lepiej jeszcze gdzieś upewnić u innego ginekologa żeby potwierdzić?

• Ladybug7687 Koleżanka

Wysłany: 11 kwietnia 2024, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochana za radę. Może i tak. Ale chyba i tak nie ma sensu. 27.03 zarodek 3mm wczoraj 10.04 3mm

• Marta.R. Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2024, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem twój pragmatyzm. Rzeczywiście nie brzmi to dobrze. Dziwne że tabletki masz dostać, myślę, że bez tego poronisz. To już od ciebie zależy czy chcesz pić ale rzeczywiście może warto w piątek zrobić USG u kogoś innego tak na wszelki wypadek.

🧑 1985 🧒 1980
    Czerwiec 2022 piękny chłopiec, 10 apgar
    Marzec 2023 🫄
    Kwiecień 2023 💔
    15.02 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
    21.02 8.2mm bije ❤️
    05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
    26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
    17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
    28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
    13.06 waga 540g 🙂
    01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
    14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234 🙂
    preg.png
  • Tyśka36 Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2024, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladybug7687 wrote:
    Dziękuję kochana za radę. Może i tak. Ale chyba i tak nie ma sensu. 27.03 zarodek 3mm wczoraj 10.04 3mm
    Przykro mi co do drinków to już zależy od Ciebie czy będziesz miała ochotę pozdrawiam i życzę zdrówka

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ