Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Gdzie do stomatologa w Gdansku
Odpowiedz

Gdzie do stomatologa w Gdansku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karpatia Koleżanka

Wysłany: 26 lipca 2021, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś tutaj jest z Gdańska? Gdzie leczycie swoje zęby?

Annite lubi tę wiadomość

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 26 lipca 2021, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteśmy z tych samych okolic tak więc mogę Ci coś podpowiedzieć. Aktualnie najlepszy chyba w K2 Dental https://www.klinikastomatologiczna.com.pl/ Klinika mieści się natomiast przy ulicy Lelewela
    Naprawdę dobra obsługa. Wszystko jest wykonywane szybko, sprawnie, z zastosowaniem najlepszej jakości materiałów i co najważniejsze znieczulenie nie boli ! Kiedyś okropnie bałam się samego znieczulenia, na tyle,że z niego rezygnowałam. Leczenie bolało i niestety nie miałem pozytywnych skojarzeń z dentystą. W tym gabinecie wyzbyłam się wszystkich obaw. Teraz traktuję to jako jedynie kontrolną wizytę.
    Pozdrawiam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2021, 08:13

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ