X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ginekolog do prowadzenia ciąży Niepołomice
Odpowiedz

Ginekolog do prowadzenia ciąży Niepołomice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dkdk Koleżanka

Wysłany: 1 lutego 2023, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy możecie mi zarekomendować ginekologa do prowadzenia ciąży z Niepołomic?

Z góry dziękuję.

• Mirelasiedla Koleżanka

Wysłany: 1 lutego 2023, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od siebie polecam zapisanie się do doktora Michała Strusa:
    https://rcmniepolomice.pl/cennik/ - pracuje w tej przychodni w Niepołomicach.

Szczerze polecam doktora. Jest bardzo miły, sympatyczny, cierpliwy. Potrafi wysłuchać pacjenta, odpowie na każde pytanie oraz wytłumaczy wszystko jak należy, tak żeby pacjent zrozumiał.

Całą wizytę czułam się maksymalnie zaopiekowana i jestem bardzo zadowolona.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2023, 12:41

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ