Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Grypa , 1 trymestr
Odpowiedz

Grypa , 1 trymestr

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monisiaa 36 Znajoma

Wysłany: 19 grudnia 2022, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złapałam grypę , jestem w 6 tyg , dziewczynki czy to oznacza koniec ?? Czy jest tu ktoś kto mimo grypy donosił ciążę ?? Jestem załamana

• AnnaE. Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2023, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No generalnie grypa jest groźna w ciąży, ale bez przesady. Bardziej niebezpieczna jest gorączka bez względu na to czym wywołana. Ja miałam grypę w 1 trymestrze. Czułam się tragicznie, bóle całego ciała. Gorączkę zbijałam.. wszystko jest OK.

36 lat, euthyrox 100
    2017 - syn 💙
    2019 - syn 💙
    Lipiec 2023 - córka 💖🫢
    preg.png
  • szkaradnyszkaradek Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2023, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monisiaa 36 wrote:
    Złapałam grypę , jestem w 6 tyg , dziewczynki czy to oznacza koniec ?? Czy jest tu ktoś kto mimo grypy donosił ciążę ?? Jestem załamana

Na początek ciąży szczepiłam się na covid i grypę pod koniec na krztusiec. Przechodziłam też lekko covid, przynajmniej dwa przeziębienia i zatrucie po którym wylądowałam w szpitalu, ale nie miało to wpływu na ciążę czy zdrowie dziecka 😉

marianmalinowski.pl/kalkulator-porodu/
    matkaaptekarka.pl/dobre-witaminy-prenatalne-dla-kobiet-planujacych-ciaze-w-ciazy-i-karmiacych-piersia-ranking/
    pantabletka.pl/jakie-witaminy-w-ciazy-opinia-analiza/
    mamaginekolog.pl/ciaza-i-porod/choroby-w-ciazy/cukrzyca-ciazowa/
    akademiaplodnosci.pl/blog/2020/09/04/002-poczatki-naszej-diety-podczas-staran-podcast/
    holistyczniezdrowi.pl/holistycznie-zdrowy-podcast
    natuli.pl/10-ksiazek-o-rodzicielstwie-ktore-warto-miec-w-domowej-bibliotece
    gdzierodzic.info/anioly-rodzic-po-ludzku-2022/
    akcesoria.zaufajpoloznej.pl/produkt/zestaw-porodowy/
    www.kappahl.com/pl-PL/ona/Bielizna/Staniki/amningsbh/biustonosz-bezszwowy-dla-kobiet-karmiacych-2-pack/740837/
    www.srokao.pl/2017/02/analiza-atoperal-baby-plus.html
    czytamyetykiety.pl/produkt-kosmetyczny/waterwipes-chusteczki-nasaczane-czysta-woda/
    www.bobowozki.com.pl/wozki-dzieciece/zestawy-3w1/p/2_184
    www.panmaterac.pl/materace-dla-niemowlat-6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ