X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

HBS

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksandra19 Ekspertka

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ostatnio miałam robione badanie HbsAg, wynik wyszedł dodatni oczywiście wystraszyłam się, na drugi dzień poszłam z wynikiem do ginekologa, doktor powiedziała, że po prostu musze miec wpisany w ksiażeczce ciazy ze hbs dodatni żeby położna odbierająca porod o tym wiedziała.
    Wiem, ze zdarzaly sie pomyłki w laboratorium i chciałam powtorzyc wynik powiedziala ze moge sobie powtorzyc prywatnie dla siebie, a co jesli wyszedl by mi ujemny?
    Czy ktoras z mam miała dodatni hbs, jak pozniej przebiagał porod?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ