Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Heparyna
Odpowiedz

Heparyna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marthepl Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2025, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Dziewczyny, które robią zastrzyki z heparyną - gdzie je robicie gdy brzuszek jest większy i napięty? Boję się wbić, szczególnie gdy Dzidzia strzela kopniaki..

• Galena Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia 2025, 02:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam do konca (37tydz.) w brzuch ale nie wokół pępka tylko ogólnie gdziekolwiek, gdzie się dobrze dalo złpać skórę/tłuszczyk. Wiem, że czasem dziewczyny robią sobie w uda.

• Alex@ Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia 2025, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię w boki, bo jeszcze tam mogę złapać skórę i faktycznie mam mniejsze siniaki.

• Patrycja789 Znajoma

Wysłany: 31 stycznia 2025, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczynałam od brzucha. Moja ginekolog doradziła boki ud, jak już się pojawił dyskomfort i jest ok.

• Nadzieja13 Debiutantka

Wysłany: 31 stycznia 2025, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zaczynałam od brzucha a później w uda od zewnętrznej strony.

• Gosiaczek.prosiaczek Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2025, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przycupnę tu, co prawda u mnie jeszcze wczesna ciąża. Ale będę miała podobny problem, niestety u mnie boki ud dodatki odpadają bo tam wjeżdża insulina.

👩🏻 35 & 👨‍🦱 43

26.04.2024 - 9 tc 💔
    01.07.2025 - Krzyś „Jerzyna” [39+0] 😍😍😍😍😍😍

age.png
  • Saimi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2025, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam przez całą ciąże. Ja robiłam dalej od pępka jak najbardziej po boku tak by dobrze złapać fald skóry. W Szpitalu robili mi w uda i w ramię. Ogólnie jak robiłam w brzuch sama to siniaków praktycznie nie było. Natomiast uda i ramiona to miałam fioletowe..

1 ivf i A na świecie ❤️🥰💓
    Czy będzie kolejny cud?

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ