X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Heparyna
Odpowiedz

Heparyna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marthepl Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Dziewczyny, które robią zastrzyki z heparyną - gdzie je robicie gdy brzuszek jest większy i napięty? Boję się wbić, szczególnie gdy Dzidzia strzela kopniaki..

• Galena Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia, 02:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam do konca (37tydz.) w brzuch ale nie wokół pępka tylko ogólnie gdziekolwiek, gdzie się dobrze dalo złpać skórę/tłuszczyk. Wiem, że czasem dziewczyny robią sobie w uda.

• Alex@ Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię w boki, bo jeszcze tam mogę złapać skórę i faktycznie mam mniejsze siniaki.

• Patrycja789 Znajoma

Wysłany: 31 stycznia, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczynałam od brzucha. Moja ginekolog doradziła boki ud, jak już się pojawił dyskomfort i jest ok.

• Nadzieja13 Debiutantka

Wysłany: 31 stycznia, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zaczynałam od brzucha a później w uda od zewnętrznej strony.

• Gosiaczek.prosiaczek Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przycupnę tu, co prawda u mnie jeszcze wczesna ciąża. Ale będę miała podobny problem, niestety u mnie boki ud dodatki odpadają bo tam wjeżdża insulina.

👩🏻 34 & 👨‍🦱 42

26.04.2024 - 9 tc 💔

26.10.2024 -❓❓🍼

19.12.2024 oraz 02.01.2025 badania prenatalne USG+pappa 🧬 💙

27.02.2025 - Badania połówkowe

7.03.2025 - Szew Ratunkowy na szyjkę Y….

23.04.2025 - Badania 3 trymestru

Cukrzyca ciążowa 🧁🧁

Leki 💊
    * Utrogestan,
    * Neoparin,
    * Acard,
    * Insulina,

preg.png
  • Saimi Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam przez całą ciąże. Ja robiłam dalej od pępka jak najbardziej po boku tak by dobrze złapać fald skóry. W Szpitalu robili mi w uda i w ramię. Ogólnie jak robiłam w brzuch sama to siniaków praktycznie nie było. Natomiast uda i ramiona to miałam fioletowe..

Starania od 2017 r.
    Ona - 36l, mthfr, hashimoto, b. niskie amh, b. duży problem z endo
    On - 36l, wszystko ok

1 ivf i A na świecie ❤️
    Troszkę komplikacji (niewydolność szyjki i stan przedrzucawkowy) ale w
    36+6 - zdrowiutka A. uszczęśliwiła rodziców ! 🥰💓

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ