X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Heparyna
Odpowiedz

Heparyna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marthepl Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Dziewczyny, które robią zastrzyki z heparyną - gdzie je robicie gdy brzuszek jest większy i napięty? Boję się wbić, szczególnie gdy Dzidzia strzela kopniaki..

• Galena Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia, 02:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam do konca (37tydz.) w brzuch ale nie wokół pępka tylko ogólnie gdziekolwiek, gdzie się dobrze dalo złpać skórę/tłuszczyk. Wiem, że czasem dziewczyny robią sobie w uda.

• Alex@ Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię w boki, bo jeszcze tam mogę złapać skórę i faktycznie mam mniejsze siniaki.

• Patrycja789 Znajoma

Wysłany: 31 stycznia, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczynałam od brzucha. Moja ginekolog doradziła boki ud, jak już się pojawił dyskomfort i jest ok.

• Nadzieja13 Debiutantka

Wysłany: 31 stycznia, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zaczynałam od brzucha a później w uda od zewnętrznej strony.

• Gosiaczek.prosiaczek Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przycupnę tu, co prawda u mnie jeszcze wczesna ciąża. Ale będę miała podobny problem, niestety u mnie boki ud dodatki odpadają bo tam wjeżdża insulina.

👩🏻 34 & 👨‍🦱 42

26.04.2024 - 9 tc 💔

01.07.2025 - Krzyś [39+0] 😍😍😍😍😍😍
  • Saimi Autorytet

Wysłany: 1 lutego, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam przez całą ciąże. Ja robiłam dalej od pępka jak najbardziej po boku tak by dobrze złapać fald skóry. W Szpitalu robili mi w uda i w ramię. Ogólnie jak robiłam w brzuch sama to siniaków praktycznie nie było. Natomiast uda i ramiona to miałam fioletowe..

1 ivf i A na świecie ❤️🥰💓
    Czy będzie kolejny cud?

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ