X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ile powinno się brać dostinex
Odpowiedz

Ile powinno się brać dostinex

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KatjaMillay Nowa

Wysłany: 7 stycznia, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Staramy się o dziecko ale w moich wynikach wyszła za wysoka prolaktyna. Poziom 31. Ginekolog przepisał mi dostinex. Kazał brać jedną tabletkę na tydzień. Nie przepisał więcej opakowań ani nie kazał przychodzić. Mówi że tak poza tym wszystko ok, byłam na kontroli pęcherzyków. Wszystko dobrze. Czy jest sens brać prolaktynę tylko przez 8 tygodni? Powinnam się do niego zgłosić aby mi przepisał kolejne opakowanie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ