X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Ile powinno się brać dostinex
Odpowiedz

Ile powinno się brać dostinex

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KatjaMillay Nowa

Wysłany: 7 stycznia, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Staramy się o dziecko ale w moich wynikach wyszła za wysoka prolaktyna. Poziom 31. Ginekolog przepisał mi dostinex. Kazał brać jedną tabletkę na tydzień. Nie przepisał więcej opakowań ani nie kazał przychodzić. Mówi że tak poza tym wszystko ok, byłam na kontroli pęcherzyków. Wszystko dobrze. Czy jest sens brać prolaktynę tylko przez 8 tygodni? Powinnam się do niego zgłosić aby mi przepisał kolejne opakowanie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ