X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Infekcja?
Odpowiedz

Infekcja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tuska Znajoma

Wysłany: 22 września 2019, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od kilku dni swędzą j pieką mnie wargi sromowe. Dzisiaj zauważyłam małe białe kropki na nich. Co to może być? Dodam że jestem w 12 tygodniu ciąży

• turkaweczka Ekspertka

Wysłany: 23 września 2019, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli nie czujesz brzydkiego, rybiego zapachu, to najprawdopodobniej grzybica. Możesz kupić w aptece test pH i zobaczyć. Ale i tak bez wizyty u lekarza się nie obejdzie. U mnie nawraca co miesiąc od 4 miesiąca, a rodzę za 12 dni terminowo. Co miesiąc globulki. Takie uroki, wszystko przez ciążę bardziej podatne

Tuska lubi tę wiadomość

Turkaweczka
    thgfikgnwdtkomxi.png
    atdctrd80xqykoly.png
    2akg0tsd0cowuplx.png
  • Tuska Znajoma

Wysłany: 23 września 2019, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I też masz takie białe kropeczki na wargach przy tym?

• turkaweczka Ekspertka

Wysłany: 23 września 2019, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Ale mąż kiedyś się wyjałowił po antybiotyku i miał coś takiego w miejscach intymnych. Tak czy siak, musi to zobaczyć lekarz.

Turkaweczka
    thgfikgnwdtkomxi.png
    atdctrd80xqykoly.png
    2akg0tsd0cowuplx.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ