X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Kiedy coś widać na usg
Odpowiedz

Kiedy coś widać na usg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewann Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2022, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny , w którym tygodniu oraz przy jakiej becie było coś u was widać na usg ?

• Tequilla Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2022, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsze USG miałam 14 dni po spodziewanej miesiączce, czyli ok 6 tygodnia+1 dzień. Wtedy widać było pęcherzyk, ale oczywiście bez serduszka, więc lekarz jeszcze nawet kary ciąży nie założył.
    Dużo lepiej było już równo tydzień później, było już wtedy widać serduszko i została założona karta ciąży, to był ok 7 tydz+1 dzień.

p19uskjoo1yy2x93.png
  • ewann Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2022, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś na usg 5 tydzień i niska beta No tylko 112 , lekarz nie zobaczył na usg ani pęcherzyka ani nawet cialka żółtego i strasznie się martwię a już 2 poronienia za mną 😒

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2022, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy becie 380 w 4+4 mam pusty pęcherzyk. Czekam na kolejne USG.
    Musiałam zaraz po teście iść sprawdzić ze względu na poronienie wcześniejsze.

• Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 30 marca 2022, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 tydzień ciąży pęcherzyk w macicy bhcg ok 1000

Staranie się o 2 Dzieciątko

Marcelina 12.01.2018
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ