Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Kiedy coś widać na usg
Odpowiedz

Kiedy coś widać na usg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewann Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2022, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny , w którym tygodniu oraz przy jakiej becie było coś u was widać na usg ?

• Tequilla Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2022, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsze USG miałam 14 dni po spodziewanej miesiączce, czyli ok 6 tygodnia+1 dzień. Wtedy widać było pęcherzyk, ale oczywiście bez serduszka, więc lekarz jeszcze nawet kary ciąży nie założył.
    Dużo lepiej było już równo tydzień później, było już wtedy widać serduszko i została założona karta ciąży, to był ok 7 tydz+1 dzień.

p19uskjoo1yy2x93.png
  • ewann Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2022, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś na usg 5 tydzień i niska beta No tylko 112 , lekarz nie zobaczył na usg ani pęcherzyka ani nawet cialka żółtego i strasznie się martwię a już 2 poronienia za mną 😒

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2022, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy becie 380 w 4+4 mam pusty pęcherzyk. Czekam na kolejne USG.
    Musiałam zaraz po teście iść sprawdzić ze względu na poronienie wcześniejsze.

• Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 30 marca 2022, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 tydzień ciąży pęcherzyk w macicy bhcg ok 1000

Staranie się o 2 Dzieciątko

Marcelina 12.01.2018
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ