X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Kiedy coś widać na usg
Odpowiedz

Kiedy coś widać na usg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewann Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2022, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny , w którym tygodniu oraz przy jakiej becie było coś u was widać na usg ?

• Tequilla Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2022, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsze USG miałam 14 dni po spodziewanej miesiączce, czyli ok 6 tygodnia+1 dzień. Wtedy widać było pęcherzyk, ale oczywiście bez serduszka, więc lekarz jeszcze nawet kary ciąży nie założył.
    Dużo lepiej było już równo tydzień później, było już wtedy widać serduszko i została założona karta ciąży, to był ok 7 tydz+1 dzień.

p19uskjoo1yy2x93.png
  • ewann Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2022, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś na usg 5 tydzień i niska beta No tylko 112 , lekarz nie zobaczył na usg ani pęcherzyka ani nawet cialka żółtego i strasznie się martwię a już 2 poronienia za mną 😒

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2022, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy becie 380 w 4+4 mam pusty pęcherzyk. Czekam na kolejne USG.
    Musiałam zaraz po teście iść sprawdzić ze względu na poronienie wcześniejsze.

• Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 30 marca 2022, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 tydzień ciąży pęcherzyk w macicy bhcg ok 1000

Staranie się o 2 Dzieciątko

Marcelina 12.01.2018
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ