X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje klucie w pochwie
Odpowiedz

klucie w pochwie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maj Koleżanka

Wysłany: 7 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie mamy . Wczoraj wieczorem jak juz leżałam w łóżku poczułam 3 silne uklucia w pochwie . Tak jakby ktoś mi wbił szpilke i potem wyjął . Przestraszyłam się i odrazu się podniosłam i usiadłam . Po chwili znowu się położyłam i juz nic nie klulo . Tylko teraz mam momentami takie lekkie bóle podbrzusza ( praktycznie nie odczuwalne ) .CCo to mogło wtedy być ? Czy szyjka się już skraca ? 33 tydzień .

Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem w 28 TC ii też mam kłucia w pochwie zwłaszcza przy zmianie pozycji. Jutro mam wizytę to się dowiem o co chodzi. Ale z tego co pisały u mnie dziewczyny na wątku to też to mają w ciąży bez względu na tydzień :)

Maj lubi tę wiadomość

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 04:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak,takie klucia są normalne:-)

• Andzia84 Debiutantka

Wysłany: 11 października 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez ginekolog powiedzial ze tak może być. Jestem teraz w 34 tygodniu

Andzia84
  • aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej, podpytałam gin o kłucia i zaleca sprawdzenie czy nie robi się jaki stan zapalny w pochwie. Uściski.

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ