Kolejna ciaza po poronieniu po tabletkach antykoncepcyjnych
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny! Wybaczcie ze zakladam nowy watek, ale ciezko wygrzebac informacje w necie
A wiec rzecz w tym ze w polowie pazdziernika poronilam - dzidzia nie miala serduszka Potem zabieg lyzeczkowania. Jakos pod koniec listopada zaczelam brac tablentki antykoncepcyjne Sidretella. Odstawilam je okolo tydzien temu, wzielam tylko poltora opakowania. Czy moge miec problem z zajsciem w kolejna ciaze w tym miesiacu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 18:50
-
nick nieaktualnyJa w czerwcu 2014 poroniłam potem cykl nie mógł się unormowac... Wieczne plamienia mocne krwawienie w miesiączkę i nie mogłam zajść w ciążę... Po kilku miesiącach meczarni wzięłam tabletki antykoncepcyjne brałam przez 4-5 miesięcy po odstawieniu pierwszy cykl i ciąża. Myślę że nie powinnaś tak odstawiac szybko tabletek minimum 3 miesiące żeby organizm uspokoić bo niestety hormony szaleją oczywiście to nie reguła ale tabletki zawsze bierze się od początku do końca bo organizm glupieje... Mimo wszystko powodzenia
-
nick nieaktualnyMiesiaczka po zabiegu przebiegala prawidlowo, a tabletki bylo po to zeby nie zajsc w kolejna ciaze bo nawet nie moglam o tym myslec, teraz troche nie odpowiedzialnie zdecydowalam ze tego chce, po odstawieniu mialam 3 miesiaczke, byla normalna. Miesiaczke mialam w srode, a dzis brzuch bolal mnie jak na okres a przed tym mialam brazowe plamienie, co to moze znaczyc? I dziekuje ci bardzo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczasami ginekolodzy dają na 3 miesiące antyki żeby odstawic i zachodzic w ciażę ale wg mnie jest to dość łopatologiczna metoda. Jesli jest problem to trzeba to wyjaśnic a nie ładowac hormony, które nie oszukujmy sie nie sa obojętne.
Ja brałam przez wiele lat i żałuję i na pewno wiecej tego nie powtórzę.
Oczywiście każda zrobi jak uważa, ale ja bym odsatawiła i sprawdziła co jest powodem poronienia/problemów itp/ -