X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Kolka nerkowa - cewnik DJ
Odpowiedz

Kolka nerkowa - cewnik DJ

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ISZTAR Koleżanka

Wysłany: 21 lipca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was to przerabiała???

ganns65gk1nf21bw.png
    f2w3rjjgoonjbtgg.png
  • paulina_b Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przerabiałam kolke nerkową w ciązy atak miałąm w 12 i ponoiwnie w 16 tygodniu. Ból okropny, dla mnie gorszy niż bóle porodowe ale wytrzymałam dałam rade i synek ma juz 3 lata

f2wl3e5eod41wpzo.png
    nzjd3e3kx5yd7z3q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja znajoma miała, mówiła że bóle porodowe przy tym to pikuś ;)

• Martynika Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po co nowy temat, skoro kwestia kolki nerkowej i cewnika była wałkowana tutaj?

https://bellybestfriend.pl/forum/problemy-i-komplikacje/wodonercze-i-kolka-nerkowa,1666.html

• angelis8 Debiutantka

Wysłany: 25 października 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kolke nerkowa. Pierwszy raz 2 tygodnie temu, i tydzien temu kolejny raz do tego wymioty. Coś okropnegooooo!!! Lekarz przepisal mi leki i mowil ze w razie gdy znow bede miec atak to szpital, on podadza tam dozylnie leki rozkurczowe. A kolka nerkowa moze wywołac wczesny poród. Mam nadzieje, że juz nie wroci....

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ