X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Kolonoskopia badanie
Odpowiedz

Kolonoskopia badanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pavlika Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytania do dziewczyn z potwierdzonymi zrostami na jelitach, które przechodziły kolonoskopie.
    Jak czułyście się dzień/dwa/kilka po? Czy nasiliły się Wam dolegliwości związane ze zrostami na jelitach?
    Czy coś Wam na tej kolonoskopii wyszło w temacie zrostów? Wiem, że zrosty są na zewnątrz, ale jeśli był problem z przebiciem się, to czy to jest związane ze zrostami? Mam z tej kolonoskopii piękny wynik, nie licząc polipów, a zrosty miałam potwierdzone w rezonansie i badaniu ginekologicznym. Przez info o zrostach dostałam silne uspokajacze na badanie, ale i tak w kilku momentach bolało. No ale pani doktor nie napisała na wyniku nic, że miała problemy, żeby się przebić, a miała

• sawak Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem świeżo po kolonoskopii, na opisie nic o zrostach nie napisane, a w trakcie badania lekarz sam zwrócił uwagę, że jelita zrośnięte, dokładnie w tych miejscach, gdzie zwyczajowo mi najbardziej dokuczają.
    Kolonoskopia do przeżycia, ale szczerze powiem róbcie w znieczuleniu, w sensie pod narkozą.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ