X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Konto na 500 plus
Odpowiedz

Konto na 500 plus

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zwaniola Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2021, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W jakim banku konto do 500plus? Chciałbym założyć osobne konto tak żeby tych pieniążków dla dzieci nie wybierać

• Rozeczka Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2021, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba najwygodniej w tym samym banku co rodzic? Ja otworzyłam po prostu konto oszczędnościowe, podpięte pod moje konto. Jak na coś wydaję te pieniądze to mam do nich łatwy dostęp.

Jeśli chodzi o poszczególne konta to w sieci masz ich dobre porównanie, zobacz sobie w jakim są promocje na otwarcie konta.
    https://www.tanie-konto.pl/ranking-kont-mlodziezowych/

Zobacz sobie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2021, 13:23

• sanda Koleżanka

Wysłany: 1 października, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to są jakieś różnice? Jakie premie za przelewanie tam świadczenia?
    Mnie aktualnie interesują pożyczki unijne dla firm, w sensie to - https://wisemove.pl/pozyczki-unijne/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października, 10:35

• Mami_35 Ekspertka

Wysłany: 1 października, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jeśli nie planujesz korzystać z tych pieniędzy na bieżąco, to warto rozważyć obligacje skarbu państwa- rodzinne :-) tylko że one są obsługiwane wyłącznie przez PKO (o ile się nie mylę:-) ) szerzej na ten temat poczytasz na stronie obligacji albo na blogu subiektywnieofinansach.pl

💗 luty 2023 - córeczka 920 g, 29 t.c.
    💝 grudzień 2024 - czekamy
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ