X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Konto na 500 plus
Odpowiedz

Konto na 500 plus

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zwaniola Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2021, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W jakim banku konto do 500plus? Chciałbym założyć osobne konto tak żeby tych pieniążków dla dzieci nie wybierać

• Rozeczka Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2021, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba najwygodniej w tym samym banku co rodzic? Ja otworzyłam po prostu konto oszczędnościowe, podpięte pod moje konto. Jak na coś wydaję te pieniądze to mam do nich łatwy dostęp.

Jeśli chodzi o poszczególne konta to w sieci masz ich dobre porównanie, zobacz sobie w jakim są promocje na otwarcie konta.
    https://www.tanie-konto.pl/ranking-kont-mlodziezowych/

Zobacz sobie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2021, 13:23

• sanda Przyjaciółka

Wysłany: 1 października 2024, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to są jakieś różnice? Jakie premie za przelewanie tam świadczenia?
    Mnie aktualnie interesują pożyczki unijne dla firm, w sensie to - https://wisemove.pl/pozyczki-unijne/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2024, 10:35

• Mami_35 Ekspertka

Wysłany: 1 października 2024, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jeśli nie planujesz korzystać z tych pieniędzy na bieżąco, to warto rozważyć obligacje skarbu państwa- rodzinne :-) tylko że one są obsługiwane wyłącznie przez PKO (o ile się nie mylę:-) ) szerzej na ten temat poczytasz na stronie obligacji albo na blogu subiektywnieofinansach.pl

💗 luty 2023 - córeczka 920 g, 29 t.c.
    💝 grudzień 2024 - czekamy
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ