X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Konto na 500 plus
Odpowiedz

Konto na 500 plus

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zwaniola Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2021, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W jakim banku konto do 500plus? Chciałbym założyć osobne konto tak żeby tych pieniążków dla dzieci nie wybierać

• Rozeczka Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2021, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba najwygodniej w tym samym banku co rodzic? Ja otworzyłam po prostu konto oszczędnościowe, podpięte pod moje konto. Jak na coś wydaję te pieniądze to mam do nich łatwy dostęp.

Jeśli chodzi o poszczególne konta to w sieci masz ich dobre porównanie, zobacz sobie w jakim są promocje na otwarcie konta.
    https://www.tanie-konto.pl/ranking-kont-mlodziezowych/

Zobacz sobie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2021, 13:23

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

CZYTAJ WIĘCEJ