Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Kraków implant zębowy
Odpowiedz

Kraków implant zębowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jagnam Przyjaciółka

Wysłany: 10 maja 2021, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktos moze jest z Krakowa i wstawiał implant zebowy? Gdzie?

Karpatia, Vienne lubią tę wiadomość

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 10 maja 2021, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klinika na Batorego. Klinika została mi polecona przez znajomą, która również wstawiała tam implant i była bardzo zadowolona. Ja mam takie same odczucia. Zostałam potraktowana bardzo profesjonalnie, z pełnym wyczuciem. Z tego co wiem stosują tam najlepsze w Krakowie materiały. Ceny również na akceptowalnym poziomie, chociaż moim zdaniem akurat na to nie należy się patrzeć ponieważ na zębach nie warto jest oszczędzać ! A postawić na profesjonalną klinikę z wykształconym personelem.
    https://studiose.med.pl/implanty/

Na strone jest kontakt

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2021, 12:45

Karpatia, Vienne lubią tę wiadomość

• AlA Nowa

Wysłany: 27 sierpnia 2024, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam doktora Adama Balczyńskiego - świetny implantolog. Warto umówić się na konsultacje i samemu przekonać się. Przyjmuje w scandinavian clinic w Krakowie. Jest to lekarz godny polecenia. Naprawde warto.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ