X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Kraków implant zębowy
Odpowiedz

Kraków implant zębowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jagnam Przyjaciółka

Wysłany: 10 maja 2021, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktos moze jest z Krakowa i wstawiał implant zebowy? Gdzie?

Karpatia, Vienne lubią tę wiadomość

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 10 maja 2021, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klinika na Batorego. Klinika została mi polecona przez znajomą, która również wstawiała tam implant i była bardzo zadowolona. Ja mam takie same odczucia. Zostałam potraktowana bardzo profesjonalnie, z pełnym wyczuciem. Z tego co wiem stosują tam najlepsze w Krakowie materiały. Ceny również na akceptowalnym poziomie, chociaż moim zdaniem akurat na to nie należy się patrzeć ponieważ na zębach nie warto jest oszczędzać ! A postawić na profesjonalną klinikę z wykształconym personelem.
    https://studiose.med.pl/implanty/

Na strone jest kontakt

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2021, 12:45

Karpatia, Vienne lubią tę wiadomość

• AlA Nowa

Wysłany: 27 sierpnia 2024, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam doktora Adama Balczyńskiego - świetny implantolog. Warto umówić się na konsultacje i samemu przekonać się. Przyjmuje w scandinavian clinic w Krakowie. Jest to lekarz godny polecenia. Naprawde warto.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ