X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Krwawienie 20 tydzien
Odpowiedz

Krwawienie 20 tydzien

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nati12131 Koleżanka

Wysłany: 20 maja, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, od 19 tygodnia, ciąży krwawię obficie ze skrzepami, lekarze nie wiedza dlaczego, dziecko rozwija się prawidłowa. Czy któraś z Was miała taka historie i skończyła się ona dobrze? Leżę już trochę w szpitalu i nie wiem co ze sobą zrobić. Zostałam zamknięta w pokoju sama z krwawieniem bez wyjaśnień czekając na rozwój wydarzeń, proszę o jakakolwiek pomoc 😭

• Mag_len Autorytet

Wysłany: 22 maja, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie mogę Ci pomóc merytorycznie ale bardzo współczuję Ci sytuacji. Taka niewiedza musi być bardzo trudna. Nie miałaś jakiegoś krwiaka?

• Nati12131 Koleżanka

Wysłany: 23 maja, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic mi nie wiadomo o żadnym krwiaku 😔 mieszkam w Szkocji i oni tutaj rozkładają ręce. Od dwóch dni jestem w domu, ale nadal krwawię choć już trochę mniej.

• Tyśka36 Ekspertka

Wysłany: 23 maja, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati12131 wrote:
    Nic mi nie wiadomo o żadnym krwiaku 😔 mieszkam w Szkocji i oni tutaj rozkładają ręce. Od dwóch dni jestem w domu, ale nadal krwawię choć już trochę mniej.
    A jak z łożyskiem ?teraz właśnie czytam o łożysku przodującym wtedy są krwawienia też

• Nati12131 Koleżanka

Wysłany: 24 maja, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest z przodu ale podobno wysoko.. dziś byłam u lekarza niestety cały czas słyszę to samo, nie wiedzą dlaczego krwawię, do 25 tygodnia ciąży nic nie zrobią 😭 jestem wykończona psychicznie, nie wiem co robić i gdzie szukać pomocy.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ