X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Kuchnia ze spiżarnią czy bez
Odpowiedz

Kuchnia ze spiżarnią czy bez

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sawak Koleżanka

Wysłany: 24 czerwca 2024, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stoję przed dylematem i proszę o podpowiedź: lepsza większa kuchnia bez spiżarni czy mniejsza ale z dodatkowym malutkim pomieszczeniem? Ja wyobrażam to sobie jako miejsce na zapasy i sprzęty nieużywane na co dzień.

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 24 czerwca 2024, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprzedni dom miałam ze spiżarnia. Stała się skladzikiem wszystkiego poza tym do czego miała służyć.
    W domu który teraz budujemy zlikwidowałam spiżarnie, właśnie po to by powiększyć kuchnię. Wszystko da radę włożyć w meble, a te rzeczy mniej używane w część pod sufitem.
    A razem ze spiżarnia zlikwidowałam garderobę przy wiatrołapie.

Jeśli planujesz kuchnię, dobrze zastanów się nad okuciami do niej. Jak dla mnie podstawą każdej wygodnej kuchni będą dobrej klasy okucia kuchenne: https://uchwytymeblowe24.pl/prowadnice-meblowe Szczególnie prowadnice

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2024, 12:40

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ