X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Kurzajka
Odpowiedz

Kurzajka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku nie wiedziałam co to jest, zauważyłam, że na dużym palcu na stopie mam jakby inna skórę. Mam to od ostatniego pobytu w szpitalu gdy poroniłam. Myślałam, ze to jakiś odcisk, ale niedawno zaczęły pojawiać się ciemne punkciki. Po zdjęciach na necie doszłam do tego , że to kurzajka...i doczytałam, że wywołuje ją wirus. Przy następnej wizycie spytam gina co mam z tym robić albo nie robić ale może wy macie jakieś rady?

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też się pojawiła na wewnętrznej stronie dłoni od miesiąca. Nigdy niemialam kurzajka, wiec musiałam poszperać w necie, żeby znaleźć cos podobnego.
    Gosiaczek, leczysz to jakoś?

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. W aptece nie chcieli mi nic sprzedać gdy dowiedzieli się o ciąży ale lekarz zezwolił na stosownie miejscowe wszystkiego dostępnego bez recepty..

mychowe lubi tę wiadomość

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ