X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Kurzajka
Odpowiedz

Kurzajka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku nie wiedziałam co to jest, zauważyłam, że na dużym palcu na stopie mam jakby inna skórę. Mam to od ostatniego pobytu w szpitalu gdy poroniłam. Myślałam, ze to jakiś odcisk, ale niedawno zaczęły pojawiać się ciemne punkciki. Po zdjęciach na necie doszłam do tego , że to kurzajka...i doczytałam, że wywołuje ją wirus. Przy następnej wizycie spytam gina co mam z tym robić albo nie robić ale może wy macie jakieś rady?

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Ewunia 21.01.2025 :*
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też się pojawiła na wewnętrznej stronie dłoni od miesiąca. Nigdy niemialam kurzajka, wiec musiałam poszperać w necie, żeby znaleźć cos podobnego.
    Gosiaczek, leczysz to jakoś?

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. W aptece nie chcieli mi nic sprzedać gdy dowiedzieli się o ciąży ale lekarz zezwolił na stosownie miejscowe wszystkiego dostępnego bez recepty..

mychowe lubi tę wiadomość

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Ewunia 21.01.2025 :*
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ