SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje LABETALOL na nadciśnienie
Odpowiedz

LABETALOL na nadciśnienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Renirudolf_1981 Nowa

Wysłany: 19 lutego 2022, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Od lat leczę się na nadciśnienie. Jestem teraz w III trymestrze. W związku z tym że mam wysokie pomiary ciśnienia i żadne dostępne w aptekach leki nie działają skutecznie wylądowałam w 30 tyg. na patologii ciąży. Leczą mnie tu Labetalolem, który jest dostępny tylko w ramach leczenia szpitalnego, dlatego chcą mnie tu zostawić do końca ciąży, co mnie przeraża. Wiem że LABETALOL (pod lekiem o nazwie Trandate) jest dostępny poza granicami Polski. Czy któraś z wam może próbowała sprowadzić go samemu z zagranicy. Narazie udało mi się ustalić że nie można go już zdobyć w Czechach. Pomóżcie proszę, jestem załamana

• Doris123456789 Nowa

Wysłany: 24 lutego 2022, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam trandate, mogę odsprzedać. Sprowadzałam ma poczatku grudnia z UK. Info na priv.

• szkaradnyszkaradek Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2023, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renirudolf_1981 wrote:
    Dziewczyny,
    Od lat leczę się na nadciśnienie. Jestem teraz w III trymestrze. W związku z tym że mam wysokie pomiary ciśnienia i żadne dostępne w aptekach leki nie działają skutecznie wylądowałam w 30 tyg. na patologii ciąży. Leczą mnie tu Labetalolem, który jest dostępny tylko w ramach leczenia szpitalnego, dlatego chcą mnie tu zostawić do końca ciąży, co mnie przeraża. Wiem że LABETALOL (pod lekiem o nazwie Trandate) jest dostępny poza granicami Polski. Czy któraś z wam może próbowała sprowadzić go samemu z zagranicy. Narazie udało mi się ustalić że nie można go już zdobyć w Czechach. Pomóżcie proszę, jestem załamana

Idziesz normalnie do lekarza, który wypisuje Ci dokumenty i z nimi idziesz do apteki gdzie Ci zamawiają lek. Mało tego możesz wystąpić o
    refundację i płacić grosze za opakowanie 😉

https://www.aptekarska.pl/2021/10/27/import-docelowy/

marianmalinowski.pl/kalkulator-porodu/
    matkaaptekarka.pl/dobre-witaminy-prenatalne-dla-kobiet-planujacych-ciaze-w-ciazy-i-karmiacych-piersia-ranking/
    pantabletka.pl/jakie-witaminy-w-ciazy-opinia-analiza/
    mamaginekolog.pl/ciaza-i-porod/choroby-w-ciazy/cukrzyca-ciazowa/
    akademiaplodnosci.pl/blog/2020/09/04/002-poczatki-naszej-diety-podczas-staran-podcast/
    holistyczniezdrowi.pl/holistycznie-zdrowy-podcast
    natuli.pl/10-ksiazek-o-rodzicielstwie-ktore-warto-miec-w-domowej-bibliotece
    gdzierodzic.info/anioly-rodzic-po-ludzku-2022/
    akcesoria.zaufajpoloznej.pl/produkt/zestaw-porodowy/
    www.kappahl.com/pl-PL/ona/Bielizna/Staniki/amningsbh/biustonosz-bezszwowy-dla-kobiet-karmiacych-2-pack/740837/
    www.srokao.pl/2017/02/analiza-atoperal-baby-plus.html
    czytamyetykiety.pl/produkt-kosmetyczny/waterwipes-chusteczki-nasaczane-czysta-woda/
    www.bobowozki.com.pl/wozki-dzieciece/zestawy-3w1/p/2_184
    www.panmaterac.pl/materace-dla-niemowlat-6
  • Noheart93 Przyjaciółka

Wysłany: 14 października 2024, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbije, czy ma ktoś może na sprzedaż albo możliwość mi sprowadzić?

Syn z 3 cyklu. - 07.21 <3

2021 rok:
    10.21- bezskuteczne Starania o rodzeństwo

2022 rok:
    07.22 PCOS⛔-leczenie clo, ovitrelle - są piękne owulacje ✅

2023 rok:
    02.23 koncentracja plemnikow 0.7mln 😭
    03.23 Drożność jajowodów, ok✅
    20.04.23 upragnione 2‼️ kreski - CUD naturalny!
    22.04 beta 160
    24.04 beta 327 (przyrost 104%)
    27.04 - koncentracja 1.4mln
    06.05 - 6t3d jest bicie ❤️
    24.06- 13+5tc prawdopodobnie dziewczynka 🩷
    25+5 wylądowałam w szpitalu ze względu na nadciśnienie. Strach i nadzieja, że jeszcze wytrzymamy....

15.10.2024 Anielka 29+4tc
    Nagle cięcie, nie znamy powodu. 🙏🙏🙏
    preg.png
  • EWELINa1992 Nowa

Wysłany: 8 listopada 2024, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy któraś miałaby odsprzedać labetalol? Może komuś jakimś cudem zostało parę tabletek?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ