X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Lekarz do prowadzenia trudnej ciazy Wroclaw
Odpowiedz

Lekarz do prowadzenia trudnej ciazy Wroclaw

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cytrynaaa Znajoma

Wysłany: 18 stycznia 2019, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Poszukuję dobrego lekarza z Wrocławia, ktory poprowadzi ciaze podwyższonego ryzyka. Moja kolezanka starała sie prawie 4 lata o ciaze. Tylko raz udało jej sie zajsc, ale niestety przeszła poronienie chybione w 10 tyg ciazy i miała przeprowadzony zabieg łyżeczkowania. Po drodze razem z mężem przeszli wiele badań, zabiegów. Kolezanka ma mięśniaka w macicy, macica jest dwurożna. Teraz udało sie jej znowu zajsc w ciazy, jest obecnie w 7 tyg. Chodzi mi po prostu o lekarza do prowadzenia ciazy, ktory bedzie wiedział jak prowadzić te ciaze. Czy któraś z Was moze mi kogoś polecić? Bede wdzięczna za wszelkie informacje.

• Cytrynaaa Znajoma

Wysłany: 24 stycznia 2019, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ