Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Lekarz do prowadzenia trudnej ciazy Wroclaw
Odpowiedz

Lekarz do prowadzenia trudnej ciazy Wroclaw

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cytrynaaa Znajoma

Wysłany: 18 stycznia 2019, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Poszukuję dobrego lekarza z Wrocławia, ktory poprowadzi ciaze podwyższonego ryzyka. Moja kolezanka starała sie prawie 4 lata o ciaze. Tylko raz udało jej sie zajsc, ale niestety przeszła poronienie chybione w 10 tyg ciazy i miała przeprowadzony zabieg łyżeczkowania. Po drodze razem z mężem przeszli wiele badań, zabiegów. Kolezanka ma mięśniaka w macicy, macica jest dwurożna. Teraz udało sie jej znowu zajsc w ciazy, jest obecnie w 7 tyg. Chodzi mi po prostu o lekarza do prowadzenia ciazy, ktory bedzie wiedział jak prowadzić te ciaze. Czy któraś z Was moze mi kogoś polecić? Bede wdzięczna za wszelkie informacje.

• Cytrynaaa Znajoma

Wysłany: 24 stycznia 2019, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ