X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Lekarz Rzeszów
Odpowiedz

Lekarz Rzeszów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bombcia9101 Nowa

Wysłany: 30 sierpnia, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny. Nie dawno przeprowadziłam się na Podkarpacie. Jestem w 6 tygodniu ciąży. Kogo polecacie do prowadzenia ciąży. Musi to być ktoś kto ma dużą wiedzę w niewydolności szyjki, ktoś kto w odpowiedni czas i sposób założy szew, dodatkowo ktoś kto umie prowadzić ciążę patologiczną z workiem leków. Najlepiej ktoś kto pracuje na patologii ciąży w Rzeszowskich szpitalach. Ktoś kto nie tylko poprowadzi ciążę ale doda otuchy i będzie rozumiał mój strach. Kogo polecacie do trudnej ciąży?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ