X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Macica dwurożna w 6tc
Odpowiedz

Macica dwurożna w 6tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2018, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś na usg dowiedziałam się że mam macicę dwurożną i jestem w ciąży jest już zarodek z bijącym sercem. Co ja mam teraz zrobić czy to wyrok czy ja poronie. Jak to leczyć jak się zachowywać lekarz nic mi na to nie powiedział

27a73b5519.png
  • Kasionek Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam dwurożna i to z przegroda .Dużo kobiet to ma i nie musi wcale przeszkadzać w ciąży.Tez jak się dowiedziałam,byłam przerażona.Niestety dwurożności się nie leczy .Ja po niepowodzeniach robiłam rezonans w którym dokladnie okazało się jaka mam wadę, usunęli mi przegrodę dwurozność została .Moje straty nie były wiązane z wadą macicy .Także głowa góry będzie dobrze.

201904017252.png
    *Staś (21 tyd)
    *Aniołek
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarka mówiła że moja ma kształt serduszka ale nie widzi przegrody, wszystko w rękach Boga

27a73b5519.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ