X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Macica dwurożna w 6tc
Odpowiedz

Macica dwurożna w 6tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2018, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś na usg dowiedziałam się że mam macicę dwurożną i jestem w ciąży jest już zarodek z bijącym sercem. Co ja mam teraz zrobić czy to wyrok czy ja poronie. Jak to leczyć jak się zachowywać lekarz nic mi na to nie powiedział

27a73b5519.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam dwurożna i to z przegroda .Dużo kobiet to ma i nie musi wcale przeszkadzać w ciąży.Tez jak się dowiedziałam,byłam przerażona.Niestety dwurożności się nie leczy .Ja po niepowodzeniach robiłam rezonans w którym dokladnie okazało się jaka mam wadę, usunęli mi przegrodę dwurozność została .Moje straty nie były wiązane z wadą macicy .Także głowa góry będzie dobrze.

• Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarka mówiła że moja ma kształt serduszka ale nie widzi przegrody, wszystko w rękach Boga

27a73b5519.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ