X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Macica dwurożna w 6tc
Odpowiedz

Macica dwurożna w 6tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2018, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś na usg dowiedziałam się że mam macicę dwurożną i jestem w ciąży jest już zarodek z bijącym sercem. Co ja mam teraz zrobić czy to wyrok czy ja poronie. Jak to leczyć jak się zachowywać lekarz nic mi na to nie powiedział

27a73b5519.png
  • Kasionek Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam dwurożna i to z przegroda .Dużo kobiet to ma i nie musi wcale przeszkadzać w ciąży.Tez jak się dowiedziałam,byłam przerażona.Niestety dwurożności się nie leczy .Ja po niepowodzeniach robiłam rezonans w którym dokladnie okazało się jaka mam wadę, usunęli mi przegrodę dwurozność została .Moje straty nie były wiązane z wadą macicy .Także głowa góry będzie dobrze.

201904017252.png
    *Staś (21 tyd)
    *Aniołek
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarka mówiła że moja ma kształt serduszka ale nie widzi przegrody, wszystko w rękach Boga

27a73b5519.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ