X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje małe dziecko w 12tc.
Odpowiedz

małe dziecko w 12tc.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • olutka89 Znajoma

Wysłany: 25 stycznia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczyny. Jestem w 11t6d ciazy. Bylam dzis u swojej lekarki na wizycie, powiedziala, ze planowala zrobienie usg genetycznego, ale dziecko jest za male (ma 4,9cm) i mam przyjsc za 2 tygodnie. Czy ktoras z was tak miała? Czy jest sie czym martwic?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 18:52

• MirelS Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nie martw się. Troszkę za wcześnie na genetyczne. Ja miałam robione w 13 tyg. właśnie jak dzidzia bardziej podrosła:)

• olutka89 Znajoma

Wysłany: 26 stycznia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za odpowiedz. :)

• MirelS Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 2 tyg. potrafi dużo nadrobić. Mo ja fasolka z 4 cm w 11 tyg. urosła w 2 tygodnie do ponad 7 cm na genetycznych:)

• olutka89 Znajoma

Wysłany: 26 stycznia 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie moja ginekolog zapewniała mnie, ze wszystko jest ok. Ale wiadomo, my kobiety czesto na zapas sie martwimy, a tym bardziej jesli chodzi o takie Maleństwo. Dzieki za slowa otuchy. Duzo zdrowka Wam zycze.;)

MirelS lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ