X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Mało wód płodowych
Odpowiedz

Mało wód płodowych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patiiila Nowa

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;) Troszkę przegrzebałam forum nim zaczęłam ten post, ale nie znalazłam nic aktualnego. Czy któraś z koleżanek miała podobną sytuację? Jestem aktualnie w 24tc (23+6) do tej pory wszystko było w porządku. W poniedziałek na badaniach kontrolnych lekarz stwierdził, że mam coś za mało wód...kazał porządnie się nawadniać i wczoraj, w środę przyjść ponownie, niestety poziom wód bez zmian. Dostałam skierowanie do szpitala, od razu w środę trafiłam na oddział w moim mieście, podstawowe badania krew, mocz plus test na wyciekanie wód. Kroplowki nawadniające leki rozrzedzajace krew...Wszystko w porządku, mała parametry również ma okej, nerki i pęcherz w porządku - wady wykluczone, sprawdzało trzech lekarzy plus badania prenatalne I i II trymestru okej... dostałam skierowanie do poradni patologii przy szpitalu wyższej referencyjności...okropnie się martwię, wszystko wychodzi w porządku a wód mało...czy ktoś spotkał się z podobym przypadkiem.. jest jakiś cień nadziei...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ