X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Mało wód płodowych
Odpowiedz

Mało wód płodowych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patiiila Nowa

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;) Troszkę przegrzebałam forum nim zaczęłam ten post, ale nie znalazłam nic aktualnego. Czy któraś z koleżanek miała podobną sytuację? Jestem aktualnie w 24tc (23+6) do tej pory wszystko było w porządku. W poniedziałek na badaniach kontrolnych lekarz stwierdził, że mam coś za mało wód...kazał porządnie się nawadniać i wczoraj, w środę przyjść ponownie, niestety poziom wód bez zmian. Dostałam skierowanie do szpitala, od razu w środę trafiłam na oddział w moim mieście, podstawowe badania krew, mocz plus test na wyciekanie wód. Kroplowki nawadniające leki rozrzedzajace krew...Wszystko w porządku, mała parametry również ma okej, nerki i pęcherz w porządku - wady wykluczone, sprawdzało trzech lekarzy plus badania prenatalne I i II trymestru okej... dostałam skierowanie do poradni patologii przy szpitalu wyższej referencyjności...okropnie się martwię, wszystko wychodzi w porządku a wód mało...czy ktoś spotkał się z podobym przypadkiem.. jest jakiś cień nadziei...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ