Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Mało wód płodowych
Odpowiedz

Mało wód płodowych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patiiila Nowa

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;) Troszkę przegrzebałam forum nim zaczęłam ten post, ale nie znalazłam nic aktualnego. Czy któraś z koleżanek miała podobną sytuację? Jestem aktualnie w 24tc (23+6) do tej pory wszystko było w porządku. W poniedziałek na badaniach kontrolnych lekarz stwierdził, że mam coś za mało wód...kazał porządnie się nawadniać i wczoraj, w środę przyjść ponownie, niestety poziom wód bez zmian. Dostałam skierowanie do szpitala, od razu w środę trafiłam na oddział w moim mieście, podstawowe badania krew, mocz plus test na wyciekanie wód. Kroplowki nawadniające leki rozrzedzajace krew...Wszystko w porządku, mała parametry również ma okej, nerki i pęcherz w porządku - wady wykluczone, sprawdzało trzech lekarzy plus badania prenatalne I i II trymestru okej... dostałam skierowanie do poradni patologii przy szpitalu wyższej referencyjności...okropnie się martwię, wszystko wychodzi w porządku a wód mało...czy ktoś spotkał się z podobym przypadkiem.. jest jakiś cień nadziei...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ