Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Mało wód płodowych
Odpowiedz

Mało wód płodowych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patiiila Nowa

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;) Troszkę przegrzebałam forum nim zaczęłam ten post, ale nie znalazłam nic aktualnego. Czy któraś z koleżanek miała podobną sytuację? Jestem aktualnie w 24tc (23+6) do tej pory wszystko było w porządku. W poniedziałek na badaniach kontrolnych lekarz stwierdził, że mam coś za mało wód...kazał porządnie się nawadniać i wczoraj, w środę przyjść ponownie, niestety poziom wód bez zmian. Dostałam skierowanie do szpitala, od razu w środę trafiłam na oddział w moim mieście, podstawowe badania krew, mocz plus test na wyciekanie wód. Kroplowki nawadniające leki rozrzedzajace krew...Wszystko w porządku, mała parametry również ma okej, nerki i pęcherz w porządku - wady wykluczone, sprawdzało trzech lekarzy plus badania prenatalne I i II trymestru okej... dostałam skierowanie do poradni patologii przy szpitalu wyższej referencyjności...okropnie się martwię, wszystko wychodzi w porządku a wód mało...czy ktoś spotkał się z podobym przypadkiem.. jest jakiś cień nadziei...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ