Mały przyrost bety
-
nick nieaktualny
-
Hej niestety ja tak wcześnie nie robiłam bety więc nie wiem jakie powinny być wartości. Ale wydaje mi się, że dość szybko zrobiłaś betę bo z tego co piszesz to 7 dni po owulacji i uważam, że na tak wczesnym etapie taka wartość jest ok. Mam swoje badania z bety i w tym laboratorium co ja robiłam to wartości na 3 tydzień ciąży są od 5,8 - 71,2. Myślę, że nie masz powodu do zmartwienia (wiem, że łatwo się mówi bo ja sama w ciąży świruję). Czasem dzieczynom ciąża na teście z moczu jeszcze nawet tak szybko nie wychodzi. Może powtórz betę w przyszłym tygodniu, żeby się uspokoić ?
Malutka28 lubi tę wiadomość
08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-
Dziękuje dziewczyny boje się po już jestem po 4 poronieniach... zrobiłam w sumie test w dniu spodziewanej miesiączki tylko ze owulacja była późna bardzo. Tez sobie tak tłumacze ze napewno jest jeszcze bardzo wczesna ciąża ale strach jest... powtórzę betę napewno. Dziękuje
-
Malutka28 idź może do lekarza to da Ci duphaston, luteinę albo zastrzyki bo są mocniejsze. W którym teraz tygodniu jesteś ? Patrzyłam na swój wynik. Normy na 3 tydzień Ci pisałam a tu masz na czwarty 9,5- 750.08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-
To jak bierzesz duphaston to ok. Ginekolog mi na początku mówił,że duphaston jako progesteron nie wychodzi w badaniu krwi. Czyli to był tylko Twój progesteron. Nie znam się tak na becie ale jakby nie było to rośnie i jest w zakresie. Ja robiłam betę dopiero w 5 tygodniu takze już trochę później. Idź do lekarza. Trzymam kciuki! Napisz po wizycie08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-