X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje naciagniecie brzucha w ciazy
Odpowiedz

naciagniecie brzucha w ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zalamana89 Koleżanka

Wysłany: 11 października 2018, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdzie nie moge znalezc informacji czy cos moze stac sie dziecku lub łożysku które jest umiejscowione na tylnej scianie jesli naciagne sobie brzuch . Otóż wczoraj byłam na usg ortopedycznym uda które od jakiegos czasu nie daje mi zyc. ja jestem w 24 tygodniu ciazy i troche ten brzuch juz mam. polozylam sie na tej kozetce no i po badaniu ciezko mi bylo sie odwrocic na bok aby wstac bo te lozka sa waskie, nie mialam punktu podparcia i podnioslam sie tak do przodu, wiem ze to niezdrowe dla kregoslupa bo nagle dzwignal kilka kilo ale jak ja sie podnosilam to poczulam normalnie jak brzuch mi sie napreza, takie pociagniecie tego brzucha. Potem w domu plakalam ze cos zrobilam dziecku, ze lozysko mi sie moglo odklejic, ze moglam sprobowac inaczej jakos wstac, przesunac sie jakos na bok i chcoiaz troche podeprzec. nie wybaczylabym sobie jakbym przez taka glupote cos mogla zrobic. a usg dopiero 5 listopada

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ