"nic nie widzę"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane,
mam do Was być może dziwne pytanie, bo nie jesteście lekarzami, ale być może któraś z Was miała podobnie.
Jestem jak widać w 5t3d ciązy. Wykonywałam dwa testy z moczu , które wypadły jak najbardziej pozytywnie. Byłam wczoraj u ginekologa. Jednak Pani ginekolog była zdziwiona, że robiłam tylko testy moczowe i po badaniu ręcznym stwierdziła, że "nie widzi nic ciekawego" prócz rozpulchnionej macicy.
Co to może oznaczać?
Pragnę dodać, że miewam bóle podbrzusza (jakby rozciąganie, nie potrafię opisać), nie plamię, bola mnie piersi i pojawila się na nich siateczka żyłek.
Przepraszam jeszcze raz za pytanie, ale dopiero jutro idę odebrać 1-szą betę i idę do innego lekarza. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiezko mi stwierdzić, bo nigdy nie byłam, ale
-mam wrażliwe piersi (widać żyłki), zwłaszcza brodawki,
-miewam bóle podbrzusza
-ogólnie czuję częściej głód, ale sądzę, że to mój wymyślony objaw
pewnie jakbym miała więcej czasu na zastanowienie to dopisałabym z milion pozycji, jednak.. czuję się INACZEJ
Też mam zamiar kompletować wszystko etapami, aczkolwiek jak rozumiesz pojecie od początku? Tzn dowiedzialas się ze jesteś w ciąży i robilas zakupy? Czy czekalas do 2 trym
Ruchliwe dziecko to zdrowe dziecko -
nick nieaktualnyBeta wyszła 1076 co wskazuje na 5-6t, byłam u ginekologa. Bardzo fajny meżczyzna, tylko był zdziwiony, że w zębach mu przyniosłam betę i powiedział, że to wcześnie. Mam przyjść za 2 tygodnie jak ciąża podrośnie, bo teraz póki co łóżko jeszcze nie zdążyło wystygnąć :o haha
aga2319, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoki co Kochane nie ma czego jeszcze gratulować - wszystko przede mną..
Madlen gratuluję bliźniaków! Mialam przyjemność zajmować się 2 miesiące takimi dwoma kruszynkami, kiedy ich mama miała problemy po porodzie. Piękna sprawa mieć takie dwa podobne do siebie kurczaczki