NISKIE tętno płódu
-
Hej Dziewczyny.Czy któraś z Was borykala się z niskim tętnem u Maluszka?? Ja jestem w 16 tyg ciąży i tętno wychodxilo mi na poczatku stycznia 120-123 a od 11 stycznia zaczęło spadać 105 wychodzilo tylko ze gin na prenatalnych powiedziała ze dziecko okrecone jest pepowina:(.Boje się ze tętno zacznie jeszcze spadać..
-
agness27 detektor w Twojej sytuacji chyba będzie Cię jeszcze bardziej stresował..tak, sprawdza się bo już u niektórych od 12tc a nawet wcześniej wykrywa serduszko ale ciągłe sprawdzanie będzie Cię bardzo denerwować. Porozmawiaj dokładnie z lekarzem co się dzieje, jakie są rokowania - a najbardziej to wierz w to, że dzidziuś się wyplącze z pępowiny i wszystko wróci do normy.
Agness27 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:agness27 detektor w Twojej sytuacji chyba będzie Cię jeszcze bardziej stresował..tak, sprawdza się bo już u niektórych od 12tc a nawet wcześniej wykrywa serduszko ale ciągłe sprawdzanie będzie Cię bardzo denerwować. Porozmawiaj dokładnie z lekarzem co się dzieje, jakie są rokowania - a najbardziej to wierz w to, że dzidziuś się wyplącze z pępowiny i wszystko wróci do normy.
Jak narazie lekarze straszą ze dziecko może miec wadę genetyczna serduszka lub inna nieprawidlowosc:(
Teraz czekam na wynik amniopunkcji za 2,5tyg i dodatkowo mam miec echo serca żeby dokladnie zbadać Maluszka serduszko
-
Trzeba wierzyć, że z serduszkiem jest dobrze albo, że ewentualnie wada okaże się niegroźna - tego Ci życzę. Moja ciąża to też ciąża zagrożona, z problemami od 15tc ale jakoś pomału idziemy do przodu i czekam na donoszenie i narodziny. Tobie życzę siły i dobrych wiadomości.
kamenkaa lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Trzeba wierzyć, że z serduszkiem jest dobrze albo, że ewentualnie wada okaże się niegroźna - tego Ci życzę. Moja ciąża to też ciąża zagrożona, z problemami od 15tc ale jakoś pomału idziemy do przodu i czekam na donoszenie i narodziny. Tobie życzę siły i dobrych wiadomości.
Moja ciąża wcale lepiej nie wygląda bo mamy podejrzenie Zd 1:26 no i czekamy jeszcze 2 tyg na wynik amniopunkcji takze tez nie wesoło ale musze wierzyc ze wszystko dobrze sie skończy.
-
Hej dziewczyny, przegladam internet i natknelam sie na Wasza strone - ktoras z Was pisala o detektorze, jaki polecacie? dobre opinie ma angel sounds i moja kolezanka tez go ostatnio zamowila i jest bardzo zadowolona, maluch juz w 11 tc uslyszala co myslicie???jo-aska
-