X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Niskie wolne betahcg i białko Pappa
Odpowiedz

Niskie wolne betahcg i białko Pappa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2018, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś miał podobne wyniki. Mam 35 lat ,z USG NT 1,4 mm CRL 58cm 12+2 tc, tętno 163
    Po USG i Pappa wyniki:
    T21 1:5100,
    T18 1: 1851
    T13 1: 14657

Wartości wolna beta hcg 0,378 Mom a białko Pappa 0,530

Dziwi mnie ta niska wolna beta hcg czy to coś nie tak. Wizyta u gina w poniedziałek dopiero. Na wynikach nie było wskazań od lekarza poza wyliczonymi ryzykami trisomii.

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ