X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Nisko pecherzyk ciązowy
Odpowiedz

Nisko pecherzyk ciązowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niezwykła Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam osob co mialy nisko pecherzyk ciazowy w wczesnej ciazy ,,,napiszcie jak sie to U Was zakonczylo ? Bylo ok czy jednak mam czekac na najgorsze?

***musi być dobrze.*

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam nisko na przedniej ścianie. Na pewno nie można współżyć, dźwigać do póki łożysko się nie wytworzy i nie pójdzie do góry.

Aniołek 9tc (*) 10.02.2017

Kochany synuś Sebastian 07.12.2018 :*:*:*
    dxoml6d8w2mqpznm.png
  • Angie1212 Ekspertka

Wysłany: 3 września 2018, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dzisiaj na USG, też mam nisko umiejscowiony pęcherzyk ciążowy.
    Mam dużo odpoczywać i nie denerwować się.

h4zpyx8di03rzb31.png

Aniołek 22.03.2018r. 9tc [*]

zem3df9hktjtbque.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ