Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Nisko pecherzyk ciązowy
Odpowiedz

Nisko pecherzyk ciązowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niezwykła Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam osob co mialy nisko pecherzyk ciazowy w wczesnej ciazy ,,,napiszcie jak sie to U Was zakonczylo ? Bylo ok czy jednak mam czekac na najgorsze?

***musi być dobrze.*

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam nisko na przedniej ścianie. Na pewno nie można współżyć, dźwigać do póki łożysko się nie wytworzy i nie pójdzie do góry.

Aniołek 9tc (*) 10.02.2017

Kochany synuś Sebastian 07.12.2018 :*:*:*
    dxoml6d8w2mqpznm.png
  • Angie1212 Ekspertka

Wysłany: 3 września 2018, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dzisiaj na USG, też mam nisko umiejscowiony pęcherzyk ciążowy.
    Mam dużo odpoczywać i nie denerwować się.

h4zpyx8di03rzb31.png

Aniołek 22.03.2018r. 9tc [*]

zem3df9hktjtbque.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ