Objawy ciązy
-
Witam. Mam pytanie do przyszłych mam....Moje objawy w obecnej ciązy były dość silne (ból piersi, silne mdłości), natomiast ostatnio zależaly (ból piersi praktycznie zanikł) Jestem obecnie ok 8-9 tyg ciazy i jestm po poronieniu zatrzymanym (w tej ciązy Objawo ciazy bylo 0). Chciałam tylko wiedzieć, że pomino np, iż objawy Wam zelzały z dzieckiem było oki? Wizyte mam dopiero 14 lutego i bardzo sie niepokoję...Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Ja przy pierwszej ciąży miałam straszne nudności i wymioty- przez 7 miesiecy! i objawy były szybciutko. Teraz jestem w drugiej ciazy w 10 tygodniu i objawow praktycznie brak. Moze przez tydzien czasu mialam mdłosci idwa razy wymiotowałam. No i fakt do tej pory nie moge dotknac piersi, tak bola. Mysle ze kazda z nas jest inna i inaczej to wszystko przechodzi. Ja sie naczytalam ze jesli nie ma mdlosci i wymiotow w ciazy to urodze chore dziecko bo wymioty i nudnosci sygnalizauja ze dziecko sie prawidlowo rozwija. powiedzialam to swojej ginekolog to mnie zbeształa z góry na dól. mysle ze nie ma czym sie przejmowac, a termin wizyty masz szybciutko
-