X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Obniżone białko S
Odpowiedz

Obniżone białko S

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zeberka2018 Znajoma

Wysłany: 29 sierpnia 2018, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, 15 tydzień i bardzo mocno obniżone białko S. Od 8 tyg. włączony acard 100 i neoparin 0,4 Co z tym robić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do hematologa lub immunologa.

• zeberka2018 Znajoma

Wysłany: 10 września 2018, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybieram się, ale chciałam zapytać o Wasze doświadczenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2018, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam obniżone białko s i immunolog mówiła ze będzie to bardzo kontrolować ,aby nie spadło za nisko.A bierzesz heparyne ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki dokładnie masz wynik? Białko S naturalnie obniża się u ciężarnych.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malami91 wrote:
    Jaki dokładnie masz wynik? Białko S naturalnie obniża się u ciężarnych.
    Miałam chyba 50 a norma była od 60.No nie wiem ja akurat mam problemy z krzepliwością więc immunolog mówiła że to białko nie może spadać .Ale po poronieniu też kazali białko badać jak byłoby za niskie to mówili że stwoerdzaja trombofilie.Wiec ja bym nie lekceważyła.

• k878 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2019, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 44. Clexane 0,6. Mój hematolog mówi ze nic innego z tym nie zrobimy. Clexane w dawce profilaktycznej i już.

Córeczka 12.2017 <3
    Córeczka 08.2019 <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ