X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Oddam 2 opakowania luteiny dopochwowej
Odpowiedz

Oddam 2 opakowania luteiny dopochwowej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Larysa Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oddam 2 opakowania luteiny dopochwowej po 30 tabletek w oryginalnym opakowaniu z apteki (tylko za koszt przesyłki). Termin ważności: listopad 2019. Mi się nie przydały i leżą w szufladzie. Proszę o informację na priv.

zrz6i09kmg998aky.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zainteresowana, wysłałam zaproszenie do grona znajomych.

• chomiczka Autorytet

Wysłany: 7 września 2017, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam zaproszenie

Olga 11.06.2016 Nasz największy cud <3
    Róża 30.07.2018 Drugi największy cud <3
    Aniolek <3 8.2017
    Aniołek K 8.01.2014 <3
    Aniołek A 4.10.2014 <3
    Aniołek I 5.03.2015 <3
    Aniołek P 14.06.2015 <3
    Aniołek E 10.09.2015 <3
  • Larysa Ekspertka

Wysłany: 8 września 2017, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny teraz zaakceptowałam Wasze zaproszenia. Która pierwsza napisze na prv tej wyśle luteinę.

zrz6i09kmg998aky.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ