opuchnięte kostki że noga aż boli
-
Hej ja właśnie mam to samo.
Od w skocznia na lol trymestr się zaczęło. Nawet palce u rąk i drewi ej a i pachną . Ja osobiście tylko staram się nogi unosić do góry jak leżę i schladzac . Ale jakoś ciągle puchnr . Nawet zaczęłam tyć trochę za dużo .musze porozmawiać z gin czy to normalne . , nocy jest najgorzej kiedy się obudze w nocy i mam sztywne palce. Tragediamonisia881 -
Zejdzie po porodzie Ja od połowy ciąży miałam opuchliznę, zaczęło się od rąk. Potem nogi jak balony i m.in. z tego powodu wywoływali poród wcześniej, bo doszło do tego, że jak przyłożyło się kciuk do brzucha czy do nogi, zostawał w niej odbity w postaci zagniecenia na minutę czy dwie Dół brzucha był aż zdrętwiały od tej opuchlizny a stopy rwały z bólu... Zaczęło schodzić stopniowo zanim jeszcze ustąpiło mi znieczulenie po cesarce, ale całkowicie opuchlizna zeszła dopiero po 2 miesiącach od porodu
-
Eklerko, od paru dni mam podobne objawy jak Ty, z jedną różnicą - bolą mnie raczej kolana niż stopy i jest to tylko lekki ból zwłaszcza przy zginaniu. W jaki sposób doszło u Ciebie do wywołania porodu, czy najpierw robili Ci jakieś badania (jakie?), próbowali z tym walczyć, jak szybko decyzja o wcześniejszym porodzie? Możesz coś więcej opisać?
-