X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Padaczka
Odpowiedz

Padaczka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2021, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. U mojego młodszego brata stwierdzono padaczkę. Ma 8 lat. Jest teraz w szpitalu na specjalistycznych badaniach. Chciałabym widzieć czy można się z niej całkowicie wyleczyć i czy dieta może zapobiegać ataka? Co polecacie? Ma ktoś jakieś doświadczenia? Dziękuję za wszelkie informacje

• Jagnam Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2021, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście leki na padaczkę. A z ziół polecają czarnuszke i olej z czarnuszki gdzieś tak czytałam. ..

Obecnie prowadzi się również w Polsce skutecznie terapie za pomocą marihuany medycznej, które są prowadzone w specjalnie do tego przystosowanych ośrodkach. Możesz zorientować sie również i w tym temacie.
    https://centrum-mk.pl/marihuana-lecznicza-gdzie-kupic-marihuane-na-recepte

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2021, 08:14

• Zula36 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2021, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2023, 23:16

event.png
    age.png
    ❤️👶🏼Adaś 22.06.2021🌈
    💔👼🏼09.04.2020 (9tc)
    ❤️👧🏼Zosia 28.06.2018
    👩🏼 Ja, 39 lat 🤦🏼‍♀️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ