X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Padaczka
Odpowiedz

Padaczka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2021, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. U mojego młodszego brata stwierdzono padaczkę. Ma 8 lat. Jest teraz w szpitalu na specjalistycznych badaniach. Chciałabym widzieć czy można się z niej całkowicie wyleczyć i czy dieta może zapobiegać ataka? Co polecacie? Ma ktoś jakieś doświadczenia? Dziękuję za wszelkie informacje

• Jagnam Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2021, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście leki na padaczkę. A z ziół polecają czarnuszke i olej z czarnuszki gdzieś tak czytałam. ..

Obecnie prowadzi się również w Polsce skutecznie terapie za pomocą marihuany medycznej, które są prowadzone w specjalnie do tego przystosowanych ośrodkach. Możesz zorientować sie również i w tym temacie.
    https://centrum-mk.pl/marihuana-lecznicza-gdzie-kupic-marihuane-na-recepte

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2021, 08:14

• Zula36 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2021, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2023, 23:16

event.png
    age.png
    ❤️👶🏼Adaś 22.06.2021🌈
    💔👼🏼09.04.2020 (9tc)
    ❤️👧🏼Zosia 28.06.2018
    👩🏼 Ja, 39 lat 🤦🏼‍♀️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ