Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Pęcherz moczowy
Odpowiedz

Pęcherz moczowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ewe12 Nowa

Wysłany: 29 września 2024, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Jestem po pierwszych badaniach prenatalnych na których wszystko wyszło w porządku poza pęcherzem moczowym który jest powiększony. Jestem w 12 tc. Wg lekarza prowadzącego badanie norma to max 7mm dla 1 trymestru. U nas wyszło 8 mm. Lekarz zaznaczył to jako marker do ewentualnych wad genetycznych i zalecił kontrolę za 2 tyg w celu sprawdzenia czy pęcherz rośnie. Jestem tym przerażona, to moja pierwsza ciąża a ewentualne następstwa które wymienił bardzo mnie zaniepokoiły. Czy któraś miała podobny problem? Jakie zalecenia dał lekarz? Jak skończyła się sytuacja? Z góry dziękuję za odpowiedzi

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ