X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje poród naturalny czy cesarka?
Odpowiedz

poród naturalny czy cesarka?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zalamana89 Koleżanka

Wysłany: 9 października 2018, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to jest z wadami kregoslupa przy porodzie. Ja mam rotacje kregow w odcinkuledzwiowym, skolioze i okazalo sie niedawn ze biodra rowniez mam krzywo polozone. ginekolog do ktorego chodze najpierw wyslal mnie do neurchirurga ale on bez zdjecia swiezego nic nie powie, a teraz kazal mi isc do ortopedy. jest w 24 tygodniu ciazy to poczekac do konca miesiaca i wtedy umowie sie do ortopedy aby sie wypowiedzial. Ja mam taki problem ze od 4 miesiaca ciazy nie moge chodzic ani stac bo tak mi wszystko promienuje do uda pachwiny i do uda, mam juz zaburzenia czucia w tej. no i nie weim jaki porod by;by dla mnie najbezpieczniejszy

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ