X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Posiew
Odpowiedz

Posiew

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Inka91 Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2017, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Panie mam pytanie..odebrałam właśnie wyniki z posiewu I wyszły mi tam jakieś ziarenkowce g+ pojedyncze i 2-6leukocyty w polu widzenia...mam się martwić?

• k878 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podbijam; ziarenkowce G+ nieliczne;
    internet nic sensownego nie mówi :(

Córeczka 12.2017 <3
    Córeczka 08.2019 <3
  • k878 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podzielę się, co mi lekarz powiedział: że pojedyncze moga się zdarzyć i że to nie są patogeny

Córeczka 12.2017 <3
    Córeczka 08.2019 <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ