Prenatalna Medycyna - VisibiliT, MaterniT 21, MaterniT Genome
-
Cześć kochane. Szukam osób, które robiły test VisibiliT, MaterniT 21, MaterniT Genome. Testy są chyba jeszcze mało znane w Polsce a ja szukam osób, ktore robiły i mogą się podzielić się swoją opinią .
Przyznam, że planuję zrobić ten Matenit Genome. Sprawdza on każdy chromosom dziecka a ja po ostatniej ciąży z dzieckiem z ZD naprawdę chciałabym zaoszczędzić sobie niepotrzebnego stresu bo drugi raz już nie dam rady.
Jak ktos nigdy nie słyszał o tym to można przeczytać na prenatalnamedycyna.plAntosia 10tc[*] 17.03.2017
Tomuś 39tc [*] 6.03.2016 -
Ja robilam test tego typu, ale z granica. Mialam pobierana krew 2 razy.Niby mozna juz od 10tc, ja mialam pobierana krew w 11tc , ale okazalo sie ze bylo za malo DNA dziecka i kolejny raz w 13 tyg, na wynik czekalam 10 dni. Polecam to badanie bo juz na poczatku ciazy daje spokoj (wynik jest pewny na 99,9%) no i znamy plec dziecka[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
nick nieaktualnyDiddlina wrote:Cześć kochane. Szukam osób, które robiły test VisibiliT, MaterniT 21, MaterniT Genome. Testy są chyba jeszcze mało znane w Polsce a ja szukam osób, ktore robiły i mogą się podzielić się swoją opinią .
Przyznam, że planuję zrobić ten Matenit Genome. Sprawdza on każdy chromosom dziecka a ja po ostatniej ciąży z dzieckiem z ZD naprawdę chciałabym zaoszczędzić sobie niepotrzebnego stresu bo drugi raz już nie dam rady.
Jak ktos nigdy nie słyszał o tym to można przeczytać na prenatalnamedycyna.pl
hej czy zrobilas ten test?
ja go wykonalam i wynik wyszedl negatywny na wszystkie zmiany chromosomowe
ale teraz zrobilam test pappa z krwi i wynik wyszedl mega slabo i sie jednak zestresowalam
jakie jest Twoje doswiadczenie? -