X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Problem z drogami oddechowymi w I trymestrze- chlamydia pneumonia
Odpowiedz

Problem z drogami oddechowymi w I trymestrze- chlamydia pneumonia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lavender Debiutantka

Wysłany: 15 stycznia 2017, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    jestem dopiero w 7 tygodniu ciąży i ostatnio często chorowałam- katar, kaszel, zatoki. Lekarka zleciła mi zapobiegawczo wymaz z gardła na chlamydia pneumonia (tą w drogach oddechowych, nie tę przenoszoną drogą płciową ;)) i wyszedł wynik dodatni :( Miałyście problemy z tą bakterią w ciąży? Zapisał Wam lekarz antybiotyk? Przeraziłam się bo wszystko ostatnio mam pod górkę... Dziękuję Wam bardzo za pomoc.

Lavender
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ