Puste jajo
-
Witajcie,
5/10 ostatnia miesiączka
3/11 robiona beta która wyniosła 2200, był też mały pęcherzyk. Kontrola 25/11 - pęcherzyk ciążowy jest pusty.
w między czasie pojawiło się plamienie bezbolesne około 6h - sama krew w brunatnym kolorze.
8/12- idę na kontrolę w celu sprawdzenia czy coś się pojawiło czy nadal pusto.
Piszę z pytaniem czy ktoś miał podobną sytuację? Idę jutro na betę w celu sprawdzenia jaki jej poziom. Powtórzę badanie po 48h. Czytałam , że i w okolicach 9tyg od ostatniej miesiączki pojawiało się coś, mam też w związku z tym mały promyk nadziei. Lekarz natomiast stwierdził, że 90% to raczej nie zmieni się sytuacja ale różne cuda się zdarzają więc zobaczymy. -
NaWaciki wrote:Witajcie,
5/10 ostatnia miesiączka
3/11 robiona beta która wyniosła 2200, był też mały pęcherzyk. Kontrola 25/11 - pęcherzyk ciążowy jest pusty.
w między czasie pojawiło się plamienie bezbolesne około 6h - sama krew w brunatnym kolorze.
8/12- idę na kontrolę w celu sprawdzenia czy coś się pojawiło czy nadal pusto.
Piszę z pytaniem czy ktoś miał podobną sytuację? Idę jutro na betę w celu sprawdzenia jaki jej poziom. Powtórzę badanie po 48h. Czytałam , że i w okolicach 9tyg od ostatniej miesiączki pojawiało się coś, mam też w związku z tym mały promyk nadziei. Lekarz natomiast stwierdził, że 90% to raczej nie zmieni się sytuacja ale różne cuda się zdarzają więc zobaczymy.
Cześć, jak sytuacja u Ciebie? Ja od początku, czyli od pierwszej wizyty miałam podejrzenie pustego jaja,jednak przez 4 tygodnie chodziłam na wizyty kontrolne by sprawdzić czy coś się zmieniło. Na ostatniej dano Mi nadzieje,ze ciąża może być młodsza i żeby jeszcze poczekać tydzień, zanim pójdę do szpitala. Niestety, do kolejnej wizyty już nie dotrwałam, od plamienia zaczęło się poronienie samoistne...nie wiem czy akurat w Twoim przypadku tak będzie, ale również czytałam o przypadkach, że zarodek pojawiał się dość późno. -
Blue1991 wrote:Cześć, jak sytuacja u Ciebie? Ja od początku, czyli od pierwszej wizyty miałam podejrzenie pustego jaja,jednak przez 4 tygodnie chodziłam na wizyty kontrolne by sprawdzić czy coś się zmieniło. Na ostatniej dano Mi nadzieje,ze ciąża może być młodsza i żeby jeszcze poczekać tydzień, zanim pójdę do szpitala. Niestety, do kolejnej wizyty już nie dotrwałam, od plamienia zaczęło się poronienie samoistne...nie wiem czy akurat w Twoim przypadku tak będzie, ale również czytałam o przypadkach, że zarodek pojawiał się dość późno.
Czekam na wizytę. Beta w ciągu 48h spadła o prawie 10 tys, objawy ciążowe mam i w sumie nic złego nie dzieje się. Lekarz mówił że może się pojawić poronienie w tym czasie.
Dziś czuję trochę kłucie w dole brzucha z lewej strony ale nie jest uciążliwe. -