X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje rozwolnienie
Odpowiedz

rozwolnienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • fifi Przyjaciółka

Wysłany: 25 lutego 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny mam do was pyatnko, czy któraś z was miała może rozwolnienie we wczesnym etapie ciąży (5-7) tydzień, pytam bo jestem w 5tyg, a przy ostatniej ciąży dostałam strasznej biegunki, po czym poroniłam :-( Mam już taki uraz i boję się, żeby się sytuacja nie powtórzyła...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam biegunki na samym początku ciąży. Ale nie jestem pewna, czy to może mieć coś wspólnego z poronieniem.. to raczej wątpliwe..

fifi lubi tę wiadomość

• fifi Przyjaciółka

Wysłany: 25 lutego 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powiedz mi proszę jakie leki brałaś na jej powstrzymanie??? mi dawali jakieś leki, których nie pamiętam nazw, dopiero jak mi podali loperamid to 2 godzin po jego przyjęciu zaczęłam krwawić :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie brałam żadnych leków, tylko lekka dieta + bardzo dużo wody.. po 1 dniu przeszło.

• Domi IRL Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam tez biegunki na poczatku wlasnie 5-7 tydzien, takie nawracajace z bolami brzucha i wszystko jest dobrze.

benitka lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ