Skracanie szyjki 20 tc
-
Hejka dziewczyny bylam wczoraj na połówkowych i okazało się że moja szyjka ma 2,8 cm. A miesiąc temu miałam badana szyjke i 3,7 cm. Czyli przez miesiąc skróciła mi się o jeden cm. Plus do tego mam twardy brzuch aż się dotknąć nie mogę. Wizyta dopiero za 11 marca. A jutro tylko teleporada. Któras tak miała i przetrwała do końca.
-
Hej, ja mam szyjkę 23 mm i będę mieć na dniach zakładany pessar. Do tego mam zalecenie wypoczynku I byle przetrwać conajmniej do 37 tc A na połówkowych coś Ci mówili na temat tej szyjki?Córeczka 13.03.2020
Jest i on 💕 24.06.2021r.
Mutacja czynnika V Leiden hetero. -
Ja przy szyjce miękkiej i niezbyt długiej mam zalecenie leżeć, plus dodatkowe dawki progesteronu. Dużo dziewczyn ma zakładany pressar lub szew. Na pewno odpoczywaj i skonsultuj się z lekarzem. Nie stresuj się, bo to też nie pomoże. ✊🏻
-
Dziękuję dziewczyny za odpowiedź.❤ No ja biorę od samego początku luteinę 2×1 plus magnez 2×1 i jak czuje bol brzucha to nospe. No właśnie nic nie połówkowych nie powiedziała doktor bo ona tylko robiła mi usg. A omówić badanie musze ze swoją doktor. Tylko jak się zorientowałam po przejrzeniu badan w domu. Bo tez byłam troszkę zestresowana tym usg czy wszystko dobrze z dzieckiem ze nawet o tym nie pomyślałam. No dzis ma dzwonić do mnie doktor to zobaczymy co mi powie.
-
Prawdopodobnie założą ci szew lub krążek i bedziesz musiała duzo leżec, nie dzwigać nie chodzic, po schodach itp. Upierdliwe ale da sie przezyc. Ja szew miałam zalozony w 23 tcW życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Agi83 wrote:Prawdopodobnie założą ci szew lub krążek i bedziesz musiała duzo leżec, nie dzwigać nie chodzic, po schodach itp. Upierdliwe ale da sie przezyc. Ja szew miałam zalozony w 23 tc
No kazała mi jutro przyjechać to dowiem się co i jak. No mam tylko nadzieję że wytrwam do końca 😊😊Agi83 lubi tę wiadomość
-
MALINAK wrote:No kazała mi jutro przyjechać to dowiem się co i jak. No mam tylko nadzieję że wytrwam do końca 😊😊
Ja tez siedze jak na szpilkach jak cos zakluje, jakis skurcz, mam w domu 3latke i nie da sie lezec tyle co w pierwszej ciazyW życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Agi83 wrote:Wytrwac wytrwasz, staniesz sie troche bardziej upierdliwa i bedziesz znala wszystkie paranormalne seriale telewizyjne
Ja tez siedze jak na szpilkach jak cos zakluje, jakis skurcz, mam w domu 3latke i nie da sie lezec tyle co w pierwszej ciazy
O to tak to masz gorzej 🤣🤣🤣 Ale ja to jestem panikara wiec najlepiej żebym byla spokojna to codziennie u lekarza siedziała 🤣🤣😂😂 Ale to pierwsza ciąża wiec wszystko nowe 😅😅Agi83 lubi tę wiadomość
-
MALINAK wrote:No kazała mi jutro przyjechać to dowiem się co i jak. No mam tylko nadzieję że wytrwam do końca 😊😊
-
Ja w poprzedniej ciąży w 20tc miałam szyjke 14mm i założyli mi szew. Udało się donosić do 39tc29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -