X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Słaby wzrost zarodka - zatrzymanie?
Odpowiedz

Słaby wzrost zarodka - zatrzymanie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ToJa93 Nowa

Wysłany: 31 października, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    OM miałam 24.07, ogólnie bardzo nieregularne okresy... Ale test pozytywny pojawił się pod koniec września.
    Beta wykonana 3 razy
    6.10 - 118
    11.10 - 561
    19.10 - 7388 w USG widoczny pęcherzyk 14,5 mm z "żółtkiem" 6tc+2

Dzisiaj (31.10) kontrola z USG
    Pęcherzyk 21,4 mm z zarodkiem 9,8mm z czego wychodzi 7tc
    Brak zarejestrowanego tętna.

Czy któraś też miała podobny przypadek i jeszcze się wszystko dobrze skończyło?
    Lekarz kazał skontrolować USG za tydzień, ale zmienił wizytę na ciążową, najwcześniejsza za 3,5 tygodnia.
    Zarodek się uwidocznił, jednak martwi mnie bardzo że wszystko urosło tylko o tydzień a minęły dwa. I ten brak zauważalnego tętna

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ