SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje szyjka macicy sina macica powiększona,a BHCG 5.44
Odpowiedz

szyjka macicy sina macica powiększona,a BHCG 5.44

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patusia098 Nowa

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam .Mam takie pytanie byłam u lekarza 28.04 i stwierdził że mam siną szyjke macicy oraz powiększoną macice.Dostałam skierowanie na BHC wczoraj wykonałam badanie dziś dostałam wyniki .
    BHCG 5.44
    Dziś z rana dostałam mocnego bólu podbrzusza i krwawienie.
    czy możliwa że jestem w ciąży ?
    Czy któraś z was tak miała??
    Pozdrawiam liczę na jakiekolwiek informacje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 16:26

Patusia
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciąża jest powyżej 5. Tak więc wskazywałoby, że jesteś w ciąży. Ale to krwawienie jest niepokojące. Czy jest takie jak zazwyczaj podczas okresu? Powtórz koniecznie betę.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • patusia098 Nowa

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie krwi jest o wiele więcej i winnym kolorze.Skonsultowałam sie z lekarzem telefonicznie bo jest na urlopie i twierdzi że napewno to jest poronienie i kazał mi przyjść za tydzień na usg:(

Patusia
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi :(

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez zalezy jak dlugo bedziesz miala to krwawienie. Musisz powtorzyc badanie beta hcg.

f2wlwn15lxmguqd1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ