WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Tarczyca/hormony
Odpowiedz

Tarczyca/hormony

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Milenkaaaaaaaaaa Znajoma

Wysłany: 9 grudnia 2022, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej może któraś z was mi pomoże, mam mega tłustą cerę wychodzą mi przy brodzie wypryski oraz nie trzymają mi się rzęsy doklejane i robiłam brwi pernamentne i nie przyjęły mi się zrobiłam badania na T3 T4 i TSH
    wyniki

T3 2,67 pg/ml
    T4 0,93 ng/ml
    TSH 1,3269 ulU/ml
    Czy te wyniki są okej? I czy te powyższe dolegliwości świadczą o zaburzenia hormonalnych czy tarczycy chce wspomnieć też że schudłam z 68 kg na 49 przez nie cały rok nie głodziłam się ani nie cwiczyłam
    Może któraś miała coś podobnego?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ