X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Test pappa
Odpowiedz

Test pappa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • BGr Nowa

Wysłany: 17 lipca 2024, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam potrzebuję pomocy odebrałam wynik z krwi i jest zły a mianowicie: Papa-a 1.09 mom odpowiada 0,503,Hcg 82.37 mom odpowiada 2,688 hafp12,96 ,markery biofizyczne 1 290 odpowiada0.840 mom badanie wykonane w 13 tygodniu ciąży. Mam 41 lat 4 ciąża poprzednie wszystko porządku zdrowe dziewczyny .Usg z badania wszystko dobrze książkowo normach badanie z krwi miało być formalnością. Trisomia21 z usg ryzyko 1 do 59 z badania 1do 19 trisomia 18 1do 147usg 1 do 2838 z krwi,trisomia 13 1do 460 po 1 do 9199. Proszę o pomoc ryzyko 1 do 300 .Czy ktoś miał coś takiego Proszę o pomoc

• Mami_35 Ekspertka

Wysłany: 17 lipca 2024, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, skoro USG książkowe to może te wyniki bardziej sugerują problemy z łożyskiem?

Nie napisałaś jakie masz ryzyko zahamowania wzrastania płodu i preeklampsji, czy miałaś je wyliczone?

💗 luty 2023 - córeczka 920 g, 29 t.c.
    💝 grudzień 2024 - czekamy
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ