X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje torbiel w zaawansowanej ciazy
Odpowiedz

torbiel w zaawansowanej ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gniewna Koleżanka

Wysłany: 28 stycznia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jest mozliwosc,zeby torbiel na jajniku zrobila sie dopiero w 7 miesiacu? Bylam na usg, lekarz zobaczyl torbiel 10 cm,po czym nagle ta torbiel znikla. Stwierdzil,ze dziecko tak sie ulozylo i to byly wody plodowe. Jednak ja jestem niepewna. Dodam,ze miesiac temu na usg bylo wszystko ok

• gniewna Koleżanka

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prosze o pomoc

• Asia_UK Nowa

Wysłany: 17 lutego 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam cyste na jajniku takze 10 cm, lecz moja zostala wykryta na 12 tygodniowym usg. Dziwne ze wczesniej jej nie zauwazono... Ale skoro zniknela to chyba dobrze :)

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podnoszę temat. Jestem w 23 tygodniu ciąży i mam sporą torbiel na prawym jajniku (4.5 × 6.0cm).
    Czy któraś z Was jest w podobnej sytuacji? Co na to lekarze?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 21:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze a jak ja mowie ze mnie boli jajnik co jakis czas tongin anip uznal ze jajnikow na tym etapie ciazy nie sprawdzi bo nie widac a tez sie torbieli obawian

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ