X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Torbiele piersi,gruczolkowłukniaki i włukniaki piersi w ciąży.
Odpowiedz

Torbiele piersi,gruczolkowłukniaki i włukniaki piersi w ciąży.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mamaawiki Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie przyszłe mamusie .Pisze ten temat poniewarz mam torbiele w obu piersiach miałam usg i onkolog stwierdził że są to zmiany łagodne i że moge zachodzić w ciąże.Może są tu jakieś przyszłe mamy z tym problemem lub mamusie które miały jakieś guzki w piersi ?Fajnie by było się wspierać i wymienić doświadczeniami .Zapraszam serdecznie

8p3oskjor69op845.pniv09df9hiyby5l2y.png
    Udało się drugi cud pojawił się w 9 cyklu starań
    Niedoczynność tarczycy,hashimoto(anty TPO powyżej 600),hiperprolaktymia,torbiele piersi
  • Magia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja rowniez mam torbiele w piersi,ktore zostaly zauwazone na USG gdy juz bylam w ciazy. Lekarz powiedzial ze sa to typowe zmiany, ktore moga pojawiac sie w ciazy I nalezy je obejrzec na kontroli 2 miesiace po zakonczeniu karmienia piersia. Takze jesli lekarze tak mowia to mysle, ze nie ma co sie martwic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2017, 13:05

l22nio4p6u8idvbe.png

Magia
  • Mamaawiki Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Magia za odpowiedz dobrze porozmawiać z kimś kto ma ten sam problem w ciaży.Ja mam nadziteje że moje torbiele się wchłoną po karmieniu piersią

8p3oskjor69op845.pniv09df9hiyby5l2y.png
    Udało się drugi cud pojawił się w 9 cyklu starań
    Niedoczynność tarczycy,hashimoto(anty TPO powyżej 600),hiperprolaktymia,torbiele piersi
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ